Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbový kaviár z kvašených hub

fotka Houbový kaviár z kvašených hub
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Houbový kaviár z kvašených hub:

250 g kvašených hub  | 1 cibule  | 1 citron  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžíce hladké mouky  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: cibulová nať nebo pažitka

Postup přípravy receptu Houbový kaviár z kvašených hub:

Kvašené houby propláchneme vodou a nadrobno pokrájíme. Potom nakrájíme cibuli, zpěníme ji na oleji a necháme vychladnout. Z rajčatového protlaku, mouky, soli a pepře připravíme omáčku, kterou společně s cibulkou vmícháme do rozkrájených hub. Ochutíme citronovou šťávou a před podáváním zdobíme nasekanou cibulovou natí či pažitkou. Houbový kaviár je vynikající předkrm, příloha k masu i k rybám, může si mazat na teplé toasty, plnit jím pirožky i vařená vejce. Výborně chutná s bramborovými kroketami i českým bramborákem.


Fotky receptu Houbový kaviár z kvašených hub:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbový kaviár z kvašených hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !