Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houby zapečené v nových bramborách

fotka Houby zapečené v nových bramborách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Houby zapečené v nových bramborách:

600 g vařených vychladlých brambor  | 400 g hub  | 100 g slaniny  | trochu kmínu  |  sůl  | 1/4 l mléka  |  2 vejce  | část tuku z rozpuštěné slaniny na vymazání pekáčku a omaštění brambor

Postup přípravy receptu Houby zapečené v nových bramborách:

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Očištěné houby rozkrájíme na kostičky a dáme je na část rozpuštěné slaniny. Pak přidáme kmín, sůl a drobně nasekanou cibulku a dusíme asi deset minut. Kastrol vymažeme tukem z rozpuštěné slaniny, na jeho dno klademe kolečka brambor, trochu posolíme a na ně vložíme vrstvu dušených hub. Potom klademe opět kolečka brambor. Vrstvy střídáme, navrchu musí být brambory, které pokropíme tukem. Dáme do trouby zápeci. Po krátkém zapečení zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali vejce, a dopečeme dorůžova.


Fotky receptu Houby zapečené v nových bramborách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houby zapečené v nových bramborách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !