Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí filety s bylinkovým máslem

fotka Hovězí filety s bylinkovým máslem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem:

8 plátků svíčkové  |  grilovací koření  |  olej  | 100 g másla  |  zelená petrželka  | 100 g žampiony  | 1 kapie  | 1 sterilovaná okurka  | 1 pórek  | 100 g kapary  |  hořčice

Postup přípravy receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem:

Plátky svíčkové okořeníme a grilujeme na mřížce v troubě s cirkulací vzduchu. Pod mřížku dáme pekáček, aby do něj odkapávala šťáva.
Připravíme si bylinkové máslo: usekáme zelenou petrželku, okurku a kapii nakrájíme na kostičky, žampiony na tenké plátky, pórek nasekáme najemno. Vše smícháme se změklým máslem a vmícháme podle chuti hořčici a kapary. Potom stočíme do alobalu a necháme v lednici ztuhnout. Hotové filety zdobíme na talíři plátky ochuceného másla a podáváme s teplou zeleninou


Fotky receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !