Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí filety s bylinkovým máslem

fotka Hovězí filety s bylinkovým máslem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem:

8 plátků svíčkové  |  grilovací koření  |  olej  | 100 g másla  |  zelená petrželka  | 100 g žampiony  | 1 kapie  | 1 sterilovaná okurka  | 1 pórek  | 100 g kapary  |  hořčice

Postup přípravy receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem:

Plátky svíčkové okořeníme a grilujeme na mřížce v troubě s cirkulací vzduchu. Pod mřížku dáme pekáček, aby do něj odkapávala šťáva.
Připravíme si bylinkové máslo: usekáme zelenou petrželku, okurku a kapii nakrájíme na kostičky, žampiony na tenké plátky, pórek nasekáme najemno. Vše smícháme se změklým máslem a vmícháme podle chuti hořčici a kapary. Potom stočíme do alobalu a necháme v lednici ztuhnout. Hotové filety zdobíme na talíři plátky ochuceného másla a podáváme s teplou zeleninou


Fotky receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí filety s bylinkovým máslem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !