Použité suroviny receptu Hovězí guláš s fazolkami a hráškem:
500 g hovězího masa na guláš
| 1 větší cibule
| olej
| kečup
| 2 stroužky česneku
| 1 lžička sladké papriky
| 1 lžíce celozrnné špaldové mouky
| 100 g mražených zelených fazolek
| 100 g mraženého hrášku
| Solčanka
| majoránka
Postup přípravy receptu Hovězí guláš s fazolkami a hráškem:
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a poprášíme sladkou paprikou. Na to hned přidáme maso nakrájené na menší kostky a zprudka ho osmahneme. Přidáme kečup a zaprášíme moukou. Zalijeme studenou vodou, zmírníme plamen a dusíme pod pokličkou. Když je maso téměř hotové, přidáme prolisovaný česnek, fazolky a hrášek a dusíme doměkka. Dochutíme Solčankou a přidáme lžičku majoránky.
Fotky receptu Hovězí guláš s fazolkami a hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!