Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí guláš s kysanou smetanou

fotka Hovězí guláš s kysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí guláš s kysanou smetanou:

4 lžíce vepřového sádla  | 600 g hovězího masa  | 500 g cibule  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky pepře  | 2 lžíce sladké papriky  | 1 špetka česneku v prášku  | 1/2 lžičky mletého kmínu  | 1/8 l vývaru  | 2 lžíce červeného vinného octa  | 1 lžíce hladké mouky  | 3/8 l kysané smetany

Postup přípravy receptu Hovězí guláš s kysanou smetanou:

Sádlo rozpalte v kastrolu se silným dnem. Maso nakrájené na větší kousky prudce osmahněte za stálého míchání. Cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo, přidejte k masu a nechte 5 minut osmahnout do světlehněda. Přidejte koření, vývar, ocet a snižte teplotu. Kastrol přiklopte pokličkou, maso duste doměkka, občas zamíchejte. Mouku s trochou smetany rozkvedlejte a zamíchejte do hotové omáčky. Guláš dochuťte, před servírováním polijte hustou smetanou.




Fotky receptu Hovězí guláš s kysanou smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí guláš s kysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !