Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí maso na hřebíčku

fotka Hovězí maso na hřebíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí maso na hřebíčku:

500 g zadního hovězího masa  | 50 g slaniny  |  sůl  |  mletý pepř  | 3 lžíce oleje  | 30 g cibule  |  2 stroužky česneku  | 6 hřebíčků  | trochu oregana  | 0,2 1 červeného přírodního vína  | 500 g rajčat

Postup přípravy receptu Hovězí maso na hřebíčku:

Hovězí maso protkneme polovinou množství slaniny nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme a po všech stranách maso opečeme v.rozehřátém oleji. Přidáme zbytek nakrájené slaniny, drobně nakrájený česnek a cibuli, hřebíček, oregano, krátce osmahneme, zalijeme červeným vínem a z poloviny je vydusíme. Přidáme oloupaná nakrájená rajčata, zakryjeme poklicí a dusíme na mírném ohni doměkka. Maso vyndáme, nakrájíme na plátky, dáme na mísu a přelijeme propasírovanou šťávou.


Fotky receptu Hovězí maso na hřebíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso na hřebíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !