Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí maso po vietnamsku

fotka Hovězí maso po vietnamsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hovězí maso po vietnamsku:

500 g hovězího masa  | 2 lžíce Solamylu  |  6 lžic oleje  | 250 g žampiónů  | 150 g zelí  | 1 lžíce sójové omáčky  | 2 vejce  | 3 1žíce bílého vína  | 4 feferonky  |  sůl  |  vývar

Postup přípravy receptu Hovězí maso po vietnamsku:

Očištěné maso nakrájíme na nudličky, které obalíme v Solamylu a vejcích. Chvíli je necháme v chladnu uležet. Pak maso zprudka opečeme v rozpáleném oleji za stálého míchání. Asi po 6 minutách přidáme jemně pokrájené žampióny, zelí a feferonky Všechno znovu opečeme. Mezitím připravíme z vína a sójové omáčky zálivku, kterou směs podlijeme, a pečeme dál. Podle potřeby podlijeme vývarem. Když je maso měkké, šťávu vysmahneme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Hovězí maso po vietnamsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso po vietnamsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !