Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso s paprikou a celerem

fotka Hovězí maso s paprikou a celerem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hovězí maso s paprikou a celerem:

600 g zadního hovězího  | 1 středně velký celer  | 5 paprik  | 1 vejce  | 2 lžíce škrobu  |  pepř  |  sůl  | 0,5 dl dezertního vína  |  vegeta  |  vývar  |  olej

Postup přípravy receptu Hovězí maso s paprikou a celerem:

Očištěné maso nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s vejcem, solí, částí škrobu a necháme půl hodiny odležet. Očištěný celer a papriku nakrájíme na jemné nudličky a na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme, podlijeme vývarem a podusíme. Na jiné pánvi opečeme maso na oleji, tuk zčásti slijeme, přidáme podušenou zeleninu, promícháme, zalijeme vínem, dosolíme a dochutíme pepřem a vegetou, zahustíme zbytkem škrobu, krátce podusíme a podáváme.


Fotky receptu Hovězí maso s paprikou a celerem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso s paprikou a celerem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !