500 g zadního hovězího masa
| 6 rajčat
| 8 stroužků česneku
| 2 lžíce petrželky
| 2 lžičky soli
| 1 bobkový list
| 4 kuličky pepř
| 3 kuličky nového kořeního
| 1/2 lžičky bazalky
| 100 g parmazánu
Postup přípravy receptu Hovězí maso s rajčaty:
Hovězí maso uvaříme v osolené vodě s bobkovým listem, celým pepřem a novým kořením. Česnek a rajčata si pokrájíme na tenké plátky. Polovinu česneku a rajčat rozložíme do pekáčku a posypeme polovinou petrželky. Poklademe plátky vařeného masa, poprášíme bazalkou a posypeme zbytkem petržele.
Znovu poklademe plátky česneku a rajčat. Zalijeme vývarem. Pečeme asi 30 minut, ke konci zasypeme parmazánem.
Fotky receptu Hovězí maso s rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!