Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí maso v octě a oleji

fotka Hovězí maso v octě a oleji
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Hovězí maso v octě a oleji:

60 dkg vařené hovězí  | marináda:  | 120 g cibule  | 1 špetka mletý černý pepř  | 2 dl ocet Hesperiden  | dle chuti: sůl  | 6 lžic rostlinný olej

Postup přípravy receptu Hovězí maso v octě a oleji:

Uvařené hovězí maso nakrájíme na jemné proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na jemné nudličky.

Z octa, oleje, špetky pepře a soli smícháme marinádu. Hesperiden je směs vinného octa a 4% jablečného džusu.

Do marinády vložíme hovězí nudličky a promícháme. Vsypeme cibuli a lehce promícháme. Hovězí v octě a oleji necháme několik hodin marinovat.

Hovězí maso v octě a oleji před podáváním posypeme pažitkou.

Tento pokrm bude aromatičtější, když místo rostlinného oleje použijeme k marinování olej dýňový.



Fotky receptu Hovězí maso v octě a oleji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso v octě a oleji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !