Postup přípravy receptu Hovězí na cibuli:
Maso nakrájíme na velmi jemné nudličky, možná je výstižnější na lístky. Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Chilli papričku a česnek drobně usekáme. Bílek rozšleháme s maizenou a špetkou soli a obalíme v něm maso. Doporučuji promíchat rukama.
Rozpálíme wok s olejem. Nejprve vhodíme česnek a chilli, trochu opečeme a nadvakrát přidáme maso. Opékáme zprudka. Vyndáme děrovanou lopatkou do cedníku a necháme okapat.
Přidáme trochu oleje a opékáme cibule do slámově žluta. Trochu opepříme. Vrátíme maso do woku, promícháme, přidáme sojovou a rybí omáčku a necháme společně prohřát. Přidáme sekaný koriandr.
Servírujeme s rýží nebo smaženými nudlemi.
Rýžové nudle rozvážeme, namočíme do vlažné, slabě osolené vody a necháme stát asi 10 minut. Dobře zcedíme a opečeme na malém plameni, na malém množství oleje ve woku. Pokud je wok teflonový, stačí vytřít olejem.