30 dkg zadního hovězího masa nakrájeného na slabé proužky
| 2 malé brambory nakrájené na tenčí kolečka
| 1/2l vývaru
| 2 lžičky solamylu
| 2 lžíce oleje
| cibule nakrájená nadrobno
| 1-2 papriky nakrájené na kostky
| 2 lžičky kari koření
| rajče nakrájené na kostky
| sůl
Postup přípravy receptu Hovězí na kari :
Uvaříme brambory asi 5 minut. Necháme je dobře okapat a dáme bokem. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme papriku a za stálého míchání osmažíme až je paprika skoro hotová. Přendáme do misky. Na pánev přidáme olej, přidáme maso a kari koření. V misce smícháme vývar, solamyl a sůl a omáčku nalijeme do pánve, dobře zamícháme a vaříme až je maso měkké. Přidáme směs cibule a papriky, uvařené papriky a nakrájené rajče. ještě chvíli povaříme. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Hovězí na kari :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!