Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí na medu

fotka Hovězí na medu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí na medu :

4 plátky hovězího masa  |  sůl  |  hladká mouka  |  olej  | 1 rajský protlak  | 4 lžíce medu  |  drcený česnek  |  muškátový oříšek  |  strouhaná pomerančová kůra  | 150 ml červ.vína  | 2 nastrouhané mrkve

Postup přípravy receptu Hovězí na medu :

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme paprikou, orestujeme na oleji a odložíme stranou. Do výpeku přidáme lžíci mouky, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme maso, rajský protlak, med, drcený česnek, sůl, pepř a mrkev. Přilijeme víno a dusíme asi 20 minut. Pak podle chuti dosolíme a podáváme s rýží nebo bramborami.


Fotky receptu Hovězí na medu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí na medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !