Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí na zázvoru a petrželi

fotka Hovězí na zázvoru a petrželi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hovězí na zázvoru a petrželi:

3 - 4 ks petržel  | 50 g hera  | 3 lžičky mletý zázvor  |  1 kg hovězí zadní maso  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl  | podle potřeby: vroucí voda  | příloha: rýže

Postup přípravy receptu Hovězí na zázvoru a petrželi:


Hovězí maso očistíme, odblaníme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a hustě posypeme zázvorem.

Očištěnou petržel nakrájíme na silnější kolečka a vložíme s masem do zapékací mísy. Přidáme trochu hery, podlijeme vodou a dáme do silně vyhřáté trouby, kterou po chvíli ztlumíme na 200°C.

Hovězí pečeme asi hodinu pod poklicí. Poté poklici odklopíme a maso za občasného podlévání dopečeme doměkka.

Hovězí na zázvoru a petrželi podáváme s rýží.



Fotky receptu Hovězí na zázvoru a petrželi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí na zázvoru a petrželi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !