Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí paprikové ragú

fotka Hovězí paprikové ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí paprikové ragú:

750 g roštěnce  |  olej  | 1 velká cibule  | 200 ml masového vývaru  | 2 červené papriky  | 2 zelené papriky  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 4 lžíce husté kysané smetany  |  Solčanka

Postup přípravy receptu Hovězí paprikové ragú:

Hovězí maso nakrájíme na malé kousky. Na oleji je opečeme ze všech stran, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, podlijeme masovým vývarem a dusíme pod pokličkou. Po 20 minutách přidáme na nudličky nakrájené papriky a dusíme doměkka. Kysanou smetanu smícháme s rajčatovým protlakem, touto směsí zalijeme maso a opět přivedeme k varu. Ragú dochutíme Solčankou a podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Hovězí paprikové ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí paprikové ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !