Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí po italsku:
1 cibule nakrájená na klínky
| 1 stroužek česneku nakrájený na plátky
| 2 lžíce olivového oleje
| 300 g libového hovězího
| 1 žlutá paprika nakrájená na proužky
| 400 g konzerva sekaných rajčat
| nasekaná snítka rozmarýnu
| hrst vypeckovaných oliv
| sůl a pepř na dochucení
Postup přípravy receptu Hovězí po italsku:
Na oleji osmažíme cibuli a česnek. Až zesklovatí, přidáme maso a osmahneme ho ze všech stran. Přidáme nakrájenou papriku, okořeníme a vlijeme rajčata. Pod pokličkou dusíme, až je maso křehké. Podle potřeby můžeme přilívat horkou vodu. Nakonec vmícháme olivy a už jen prohřejeme. Podáváme se šťouchanými brambory nebo (opečenou) polentou.
Fotky receptu Hovězí po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!