Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí po provensálsku

fotka Hovězí po provensálsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 33

Použité suroviny receptu Hovězí po provensálsku:

800 g hovězího zadního masa  | 4 stroužky česneku  | 3 bobkové listy  | 4 snítky čerstvého tymiánu  | 4 snítky čerstvého rozmarýnu  | 50 ml olivového oleje  | 500 ml bílého vína.  |  sůl, pepř  | 2 červené cibule  | 4 mrkve  | 250 g rajčat  | 100 g černých oliv  | 250 g anglické slaniny  |  olej

Postup přípravy receptu Hovězí po provensálsku:

Maso nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a nasekáme na plátky. Maso s česnekem dáme do mísy, přidáme bobkové listy, lístky rozmarýnu a tymiánu. Přilijeme olej a víno, směs osolíme, opepříme a promícháme. Dáme na noc odležet do ledničky.
Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkve, rajčata a olivy na kolečka, slaninu na plátky.
Zapékací mísu vymažeme olejem a rozložíme polovinu masa. Na maso navrstvíme část slaniny, cibule, rajčat a mrkve. Postup ještě jednou zapakujeme.
Směs zalijeme marinádou a vložíme do trouby. Pečeme při 170 °C asi 2 hodiny. Podléváme vodou. Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Hovězí po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !