Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí rakšik

fotka Hovězí rakšik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí rakšik:

400 g hovězí roštěné  | 500 g špenátových listů  | 3 lžíce sezamových semínek  | 2 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce oleje  | špetka chili  | 1 lžička koření na Čínu  | špetka soli

Postup přípravy receptu Hovězí rakšik:

Hovězí maso nakrájíme na kostičky, zalijeme je sójovou omáčkou, přidáme koření, popřípadě lehce osolíme. Špenátové listy opereme, necháme okapat, otrháme z nich tuhé části a vložíme do mísy. Sezamová semínka opražíme na suché pánvi dozlatova a odložíme je stranou. Na pánvi rozpálíme malé množství oleje a zprudka a krátce na něm opečeme maso. Přidáme sezamová semínka a případně ještě dochutíme sójovou omáčkou a kořením. Opečené maso nasypeme do mísy se špenátem, rychle vše promícháme a hned podáváme. Vhodnou přílohou je rýže nebo rýžové nudle.


Fotky receptu Hovězí rakšik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí rakšik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda