Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí roláda

fotka Hovězí roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí roláda:

600 g zadního hovězího masa  | 50 g rostlinného tuku  | 20 g Maizeny  |  sůl,pepř  |  NÁPLŇ:  | 100 g mletého vepřového masa  | 50 g rýže  | 50 g cibule  | 30 g sádla  | 1 ks vejce

Postup přípravy receptu Hovězí roláda:

Z masa utvoříme plát, který naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme náplní. Příprava náplně: na rozpáleném sádle oamažíme cibuli, na ní opečeme vepřové maso, přidáme vařenou rýži, koření a vše spojíme vejcem. Plát stočíme, převážeme nití: na rozpáleném tuku hovězí roládu po všech stranách rychle opečeme, mírně podlijeme a dusíme v troubě do poloměkka v teflonovém kastrole. Ke konci dopékání sejmeme poklici a pečeme do červena. Šťávu zahustíme Maizerou.


Fotky receptu Hovězí roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !