Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí roštěnky po švédsku

fotka Hovězí roštěnky po švédsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hovězí roštěnky po švédsku:

4 hovězí roštěnky  | 100 g slaniny  | 1 lžička kaparů  | 1 smetana ke šlehání  | 1 lžíce polohrubé mouky  | 4 lžičky francouzské hořčice  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Hovězí roštěnky po švédsku:

Maso očistíme, rozklepeme a osolíme. Slaninu a cibuli nakrájíme najemno. Mouku zakvedláme do šlehačky a kapary posekáme nadrobno.
Slaninu zpěníme na oleji, vysmahneme a vhodíme cibuli. Krátce orestujeme, vložíme roštěnky a opečeme z obou stran.
Zalijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme kapary a hořčici a dodusíme do měkka.
Nakonec zavaříme smetanou s moukou.


Fotky receptu Hovězí roštěnky po švédsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí roštěnky po švédsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !