Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí s křenovou zálivkou

fotka Hovězí s křenovou zálivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí s křenovou zálivkou:

60 dkg zadního hovězího masa  |  sůl  |  pepř  | 6 dkg sádla  | 5 dkg slaniny  |  hovězí vývar  |  křenová nádivka

Postup přípravy receptu Hovězí s křenovou zálivkou:

Maso opláchneme, odblaníme, naklepeme, nožem do něj uděláme otvor (kapsu) na nádivku, na povrchu i uvnitř osolíme a slabě opepříme. Naplníme nádivkou a zašijeme. V kastrolu částečně rozškvaříme slaninu, pak přidáme sádlo a v rozehřátém tuku připravené maso nejdřív na všech stranách prudce opečeme. Pak kastrol s masem vložíme do trouby a upečeme doměkka (1 1/2 -2 hodiny). Zprvu pečeme pod pokličkou, poléváme výpekem, podle potřeby podléváme vývarem. Příloha: bramborové knedlíky



Fotky receptu Hovězí s křenovou zálivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí s křenovou zálivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !