Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí s máslovými bochánky

fotka Hovězí s máslovými bochánky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 105 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí s máslovými bochánky:

3 lžíce olivového oleje  | 680 g libové loupané plece nebo kližky nakrájených na kostky  | 5 velkých španělských cibulí nakrájených na tenká kolečka  | 2 lžičky cukru moučka  | 2 středně očištěné mrkve nakrájené na kolečka  | 850 ml hovězího vývaru  | 400 g konzervovaných krájených rajčat  | 1/4 lžičky soli  | bochánky:  | 280 g hladké mouky  | 1 1/2 lžičky prášku do pečiva  | 3/4 lžičky jedlé sody  | 1/2 lžičky soli  | 70 g másla  | 3 lžíce sekané petrželky  | 180 ml podmáslí, mléka nebo bílého jogurtu

Postup přípravy receptu Hovězí s máslovými bochánky:

Ve velkém žáruvzdorném kastrolu rozpálíme 2 lžíce oleje a kostky masa na něm 10 minut opékáme do hněda. Přidáme zbytek oleje, cibuli a cukr a na mírném ohni za občasného míchání dusíme 3 minuty. Přidáme mrkev a dusíme další 3 minuty. Přilijeme vývar a přidáme rajčata a sůl. Přivedeme k varu, zmírníme teplotu a pod pokličkou vaříme mírným varem 40 minut, dokud maso nezměkne. Mezitím předehřejeme troubu na 220 stupňů. Asi 15 minut předtím, než je maso hotové, si připravíme bochánky. Mouku, prášek do pečiva, sodu a sůl vsypeme do mísy a rozetřeme s máslem tak, aby směs připomínala jemnou strouhanku. Přidáme petrželku a podmáslí a promícháme. Na pomoučené podložce vypracujeme hladké těsto, vyválíme placku 1,5 cm tlustou a vykrajujeme z ní kolečka o průměru 5 cm. Zbytky znovu prohněteme, vyválíme a vykrájíme další kolečka. Bochánky pokryjeme masovou směs tak, aby se lehce překrývaly. V nezakrytém kastrolu zapékáme 12 - 15 minut, aby bochánky nabyly a navrch zezlátly.




Fotky receptu Hovězí s máslovými bochánky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí s máslovými bochánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !