Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí šnek s vinnou omáčkou

fotka Hovězí šnek s vinnou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hovězí šnek s vinnou omáčkou:

dle chuti: sůl a pepř mletý  | 150 g maso telecí  | 2 ks vejce  | dle potřeby: mouka hladká  | 4 plátky svíčková hovězí  | 1 ks cibule  | 250 g žampióny

Postup přípravy receptu Hovězí šnek s vinnou omáčkou:

Svíčkovou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme. Telecí umeleme, přidáme bazalku, orestovanou cibulku, vejce, sůl, pepř, smetanu a žampiony. Vše smícháme, naplníme plátky masa, zatočíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme na rozehřátém tuku. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme vodou, přidáme víno, smetanu a část nasekaných žampionů, povaříme. Omáčkou zalijeme opečené šneky a v troubě při 120 st. podusíme.



Fotky receptu Hovězí šnek s vinnou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí šnek s vinnou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !