Použité suroviny receptu Hovězí soté v hořčičné omáčce:
250 g zadního hovězího masa
| 1 středně velká cibule
| 200 ml zakysané smetany
| 1 plnotučná hořčice
| sádlo
| mletá sladká paprika, sůl
Postup přípravy receptu Hovězí soté v hořčičné omáčce:
Maso nakrájejte na malé kousky a zprudka osmahněte na sádle. K masu přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, osolte, opaprikujte, podlijte vodou a duste. Když je maso měkké přidejte polévkou lžíci hořčice a zakysanou smetanu, podle chuti doslaďte cukrem.
Podávejte s bramborovými hranolky, krokety nebo pečenými brambory.
Fotky receptu Hovězí soté v hořčičné omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!