Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí špička s cibulí

fotka Hovězí špička s cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hovězí špička s cibulí:

80 dkg hovězí špičky  | 1/2 l suchého bílého vína  | 2 lžice másla  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky bílého pepře  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 10 dkg celeru  | 60 dkg cibule  | 20 dkg brambor  | 1/4 l smetany  | 2 lžice másla

Postup přípravy receptu Hovězí špička s cibulí:

Maso zalijeme vínem a necháme marinovat v chladnu nejlépe přes noc. Zeleninu nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném oleji opečeme maso dohněda, osolíme a opepříme, přidáme zeleninu a zalijeme vínem. Maso dusíme a občas podlijeme vínem, dbáme ale na to, aby tekutiny bylo jen málo. Cibule a brambory vařte asi 20 minut ve slané vodě a pak je rozmixujte. Smetanu svařte na polovinu, rozšlehejte do kaše, zjemněte máslem a osolte. Vaření můžeme podstatně zkrátit v papiňáku.


Fotky receptu Hovězí špička s cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí špička s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !