Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí srdce na paprice

fotka Hovězí srdce na paprice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Hovězí srdce na paprice:

600 g hovězího srdce  | 40 g oleje  | 60 g cibule  |  mletá paprika  |  mrkev  | kousek petržele  |  hovězí vývar (bujón)  |  sůl

Postup přípravy receptu Hovězí srdce na paprice:

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zeleninu a papriku. Po chvilce přidáme na malé kostičky nakrájené srdce, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Až se vydusí voda, podlijeme ještě trochou vody a dodusíme doměkka. Podáváme s rýží nebo bramborovými hranolkami.


Fotky receptu Hovězí srdce na paprice:

Hovězí srdce na paprice
Fotky vložil: evulaS33 
Hodnocení receptu Hovězí srdce na paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !