Postup přípravy receptu Hovězí steak s meruňkovou omáčkou a kokosovou rýží :
Maso nakrájíme na plátky a zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Plátky vyjmeme a na zbytku tuku osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme k ní kari koření, sójovou omáčku, na kostičky nakrájené meruňky, masox, utřený česnek a chvíli povaříme.
Nakonec vrátíme maso - opečené plátky, dle chuti přisolíme a dodusíme, až je maso měkké.
Kokosová rýže: rýži osmahneme na tuku, rozdrobíme na ní kostku bujonu, přidáme kokosové lupínky, osolíme a zalijeme vodou jak běžně děláme rýži obyčejnou. Kastrůlek přikryjeme pokličkou a dáme do rozehřáté trouby na 15- 20 minut je hotová a my se těšíme na dobrotu!