Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí svíčková s brokolicí a kešu

fotka Hovězí svíčková s brokolicí a kešu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 194

Použité suroviny receptu Hovězí svíčková s brokolicí a kešu:

500 g hovězí svíčkové  | 3 lžíce sezam. oleje  | 1 lžíce sójové omáčky  | 100 g kešu oříšků  | 4 ks houby shittake  | 1 lžíce cukru moučka  | 2 špetky soli  | 4 lžíce oliv. oleje  | 4 lžíce sherry  | 200 g vařené brokolice  | 2 hrsti naťové cibulky

Postup přípravy receptu Hovězí svíčková s brokolicí a kešu:

Do hluboké pánve dáme sezamový olej, přidáme pokrájené houby a restujeme asi 5 minut. Přidáme cukr, sójovou omáčku, sherry a 5 lžíc vody. Přivedeme k varu. Pak vložíme brokolici, oříšky (pár ořechů necháme na zdobení) a vše prohřejeme. Na jiné pánvi na olivovém oleji orestujeme plátky hovězí svíčkové, osolíme. Hotové maso dáme na talíř a přelijeme směsí brokolice, hub a oříšků. Hotový pokrm zdobíme oříšky a nakrájenou jarní cibulkou, případně zelenou petrželkou.


Fotky receptu Hovězí svíčková s brokolicí a kešu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí svíčková s brokolicí a kešu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !