400 g vařeného hovězího masa
| 250 g aspiku
| 120 g šunky
| 2 vejce vařená natvrdo
| 2 nakládané okurky
| 2 rajčata
| 1 dcl majonézy
| 150 g bramborového salátu
| dle chuti jemná bylinková směs
| dle chuti zelená petrželová nať
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Hovězí turban v rosolu :
Vařené maso nakrájíme na tenké proužky. Vejce, šunku a naložené okurky nakrájené nadrobno spolu s masem, bylinkovou směsí a tekutým aspikem důkladně promícháme. Směs nalijeme do formy na bábovky a necháme v chladnu ztuhnout. Ztuhlou vyklopíme na mísu, do otvoru ve středu dáme salát a ozdobíme majonézou, rajčaty nakrájenými na plátky a zelenou petrželkou.
Fotky receptu Hovězí turban v rosolu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!