Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.10. 2018
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí ve skořicové marinádě

fotka Hovězí ve skořicové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hovězí ve skořicové marinádě:

600 g libového hovězího masa  |  sůl  | 5 lžic oleje  | 1/2 lžičky mleté skořice

Postup přípravy receptu Hovězí ve skořicové marinádě:

Hovězí maso opereme, vložíme do solené vařící vody a na mírném ohni vaříme do měkka. Měkké maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Z oleje, špetky soli a skořice si připravíme marinádu, dobře ji promícháme, přelijeme přes nakrájené maso a necháme 2 hodiny v chladu rozležet. Podáváme studené.


Fotky receptu Hovězí ve skořicové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí ve skořicové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty