Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí závitky s křenem

fotka Hovězí závitky s křenem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí závitky s křenem:

4 hovězí plátky  | 40 g uzeného bůčku  | 50 g nastrouhaného křenu  | 1 cibule  | 2 lžíce sádla  |  1 lžíce mouky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Hovězí závitky s křenem:

Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky uzeného bůčku a posypeme nastrouhaným křenem. Maso stočíme do závitku, upevníme jehlicemi nebo obvážeme nití a opečeme po všech stranách na rozehřátém tuku s osmaženou cibulí. Podlijeme vodou (nebo vínem) a za občasného obracení, přelití a podlití dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, odstraníme jehlice nebo nit a výpek odpaříme. Přidáme mouku, promícháme, podlijeme a ovaříme. Dochutíme a přeléváme přes závitky. Podáváme s rýží, s knedlíky či s brambory.


Fotky receptu Hovězí závitky s křenem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí závitky s křenem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !