3 kuličky nové koření
| 1 lžíce máslo
| 200 g růžičková kapusta
| 200 g mrkev
| 1 kg hovězí žebra
| 200 g houby
| dle chuti: sůl
| 100 g sterilovaný hrášek
| dle chuti: petrželka
| 200 g sterilované fazolky
| 200 g kedlubny
Postup přípravy receptu Hovězí žebro v zelenině:
Žebro přesekneme na 4 kousky, omyjeme a dáme do vlažné osolené vody. Přidáme nové koření a pod pokličkou dusíme do poloměkka.
Potom přidáme na kostky nakrájenou očištěnou a omytou zeleninu, oloupané brambory a očištěné a pokrájené houby. Když je vše měkké, přidáme sterilované fazolky a hrášek, petrželku a vše zjemníme máslem.
Fotky receptu Hovězí žebro v zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!