Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.03. 2019
Dnes má svátek Ivona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hraběcí řezy

fotka Hraběcí řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hraběcí řezy:

40 dkg polohrubé mouky  | 20 dkg hery  | 15 dkg mletého cukru  | 4 žloutky  | 2 lžíce mléka  | 1/2 balení prášku do pečiva  | 2 hrsti strouhaných jablek  | špetka skořice  | hrst nasekaných ořechů  | hrst rozinek

Postup přípravy receptu Hraběcí řezy:

Všechno zpracujeme v těsto, z toho 1/3 necháme uležet v lednici a 2/3 dáme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Těsto posypeme jablky, skořicí, ořechy a rozinkami. Ze 4 bílků a 10 dkg pískového cukru ušleháme sníh, nalijeme na nastrouhaná jablka. Potom vezmeme z lednice zbylé těsto a na hrubém struhadle nastrouháme na sníh a dáme péct.


Fotky receptu Hraběcí řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hraběcí řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !