Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrachová kaše

fotka Hrachová kaše
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Hrachová kaše:

500 g hrách  | 2 lžíce sádlo  | 1 lžíce mouka  | 125 ml mléko  |  česnek  |  majoránka  |  sůl

Postup přípravy receptu Hrachová kaše:

Hrách propláchneme a namočíme přes noc, minimálně však na 3 hodiny do studené vody. Nabobtnalý hrách vaříme ve vodě, ve které byl namočen. Vaření urychlíme v tlakovém hrnci. Na sádle zpěníme trochu mouky, zalijeme mlékem, povaříme, vmícháme prolisovaný hrách (v mlýnku na maso), ochutíme a ještě chvíli povaříme. Podáváme s masem, uzeninou, vejcem a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Hrachová kaše:

Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Fotky vložil: Mangovka,BADAČA,damami,vilka,myrna 
Hodnocení receptu Hrachová kaše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !