Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrachové řízky

fotka Hrachové řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hrachové řízky:

200 g hrachu  | 1/2 bujonové kostky  | 3 brambory uvařené ve slupce  | 1 vejce  | 1 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1-2 lžíce hladké mouky  | trochu petrželky  | 1/2 lžičky koření do mletého masa  | špetka soli  | 1 vejce na obalení  | 2 lžíce mléka  | na obalení strouhanka  | na smažení tuk

Postup přípravy receptu Hrachové řízky:

Propláchnutý a předem namočený hrách zalijeme vodou tak, aby byl potopený. Přidáme bujonovou kostku a hrách uvaříme doměkka a scedíme. Hrách spolu s uvařenými oloupanými bramborami umeleme, přidáme vejce, na oleji zpěněnou nakrájenou cibuli a zahustíme moukou. Potom do hmoty vmícháme nakrájenou petrželku, okořeníme a osolíme. Směs uložíme na hodinu do chladničky odležet. Potom z ní vytvarujeme řízky, které obalíme v rozšlehaném vejci s mlékem a vbe strouhance. Vkládáme je do rozrhřátého tuku a smažíme po obou stranách dozlatova.


Fotky receptu Hrachové řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrachové řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !