Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrachový kotlík s párkem

fotka Hrachový kotlík s párkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hrachový kotlík s párkem:

125 g loupaný žlutý hrách  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | na ozdobu petrželka  | 2 ks pórek  |  125 g loupaný zelený hrách  | 4 ks párek  | 1 l zeleninový vývar  | 250 g brambory  | 250 g mrkev  | 1 snítka čerstvá majoránka

Postup přípravy receptu Hrachový kotlík s párkem:

Oba druhy hrachu vaříme v zeleninovém vývaru zhruba 60 minut.

Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kostičky. Pórek i mrkev očistíme, omyjeme a obojí nakrájíme na kolečka. Majoránku pečlivě opláchneme, dosucha vytřepeme a otrháme lístečky.

Asi po 40 minutách vaření přidáme k hrachu brambory, zeleninu a polovinu majoránky.

Párky dáme do směsi asi 10 minut na prohřátí. Jídlo osolíme, opepříme, posypeme zbylou majoránkou a ozdobíme snítkou petrželky.



Fotky receptu Hrachový kotlík s párkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrachový kotlík s párkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !