Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hranolky na chilli

fotka Hranolky na chilli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hranolky na chilli:

600 g masa (vepřového, kuřecího, krůtího nebo i hovězího)  | 1 pórek  |  chilli podle chuti  | 1 jogurt  |  sůl,  |  olej  |  sojová omáčka

Postup přípravy receptu Hranolky na chilli:

Na pánev dáme trochu oleje a necháme ho rozpálit. Pak přidáme na hranolky nakrájené maso a zarestujeme, až zbělá. Potom přidáme na kolečka pokrájený pórek (bílou část), sůl a chilli a necháme dusit podle druhu masa, až se pórek rozdusí. Před dokončení přidáme ještě trochu pórku, sojové omáčky a odstavíme. Pro zjemnění dáme na maso lžíci jogurtu. Já jsem dala smetanový.
Kdo bude chtít, může i ten jogurt ochutit solí nebo přidat trochu česneku nebo nějaké bylinky.


Fotky receptu Hranolky na chilli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hranolky na chilli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !