Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrášek s osmaženými párky

fotka Hrášek s osmaženými párky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hrášek s osmaženými párky:

500 g vyloupaného hrášku  | 1 šálek vývaru z kostky  | 300 g párků  | 4 lžíce másla, nebo oleje  | 1 lžíce polohrubé mouky  | 1/2 lžičky cukru  |  špetka mletého pepře  |  sůl  | 2 lžičky posekané pažitky

Postup přípravy receptu Hrášek s osmaženými párky:

Z poloviny dávky tuku a mouky umícháme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, rozšleháme a povaříme ji na středně hustou omáčku, ochutíme pepřem, cukrem a podle chuti osolíme. Přidáme do ní hrášek a povaříme ho doměkka. Na druhé polovině tuku osmahneme párky. Pokrm ozdobíme nadrobno posekanou pažitkou.


Fotky receptu Hrášek s osmaženými párky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrášek s osmaženými párky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !