Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrášková finská polévka

fotka Hrášková finská polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hrášková finská polévka:

150 g losos uzený  | 2 ks cibule  | dle chuti: pepř mletý  | dle potřeby: olej  | 500 g hrách  | dle chuti: majoránka  | 150 g hrášek zelený  | 200 ml smetana  | 2 l vývar zeleninový  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Hrášková finská polévka:

Cibuli nakrájenou na kostičky osmahneme na oleji. Přilijeme vývar, přidáme žlutý oloupaný hrách a posekanou majoránku, může být i sušená. Vaříme na mírném ohni asi 50 minut. Plátky lososa pokrájíme na proužky. Z polévkového základu vyjmeme vařený hrách, 2 lžíce dáme stranou a zbytek rozmixujeme. Přilijeme 150 ml šlehačky a dochutíme solí, pepřem a trochou cukru. Směs vrátíme do polévky společně se zeleným hráškem a ještě chvíli vaříme. Nakonec přidáme pokrájeného lososa a zbylý hrách. Zbytek šlehačky ušleháme, každou porci zdobíme a posypeme majoránkou.



Fotky receptu Hrášková finská polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrášková finská polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !