Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hráškový nákyp

fotka Hráškový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hráškový nákyp:

150 g šunky  | 4 vejce  | 100 g eidamu  | 1 balení zmrazeného hrášku  | 1 kysaná smetana  | 1 balíček plátkového sýru  | špetka soli  | špetka pepře  | 3 lžíce tuku  | hrst petrželky

Postup přípravy receptu Hráškový nákyp:

Rozmražený hrášek smícháme se šunkou nakrájenou na kostičky, nastrouhaným sýrem a dáme do tukem vymazané zapékací mísy. Smetanu rozšleháme s vejci, osolíme, opepříme a přelejeme přes hrášek se šunkou. Poklademe plátkovým sýrem a vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Hotové posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s chlebem nebo s pečivem.


Fotky receptu Hráškový nákyp:

Hráškový nákyp
Hráškový nákyp
Hráškový nákyp
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Hráškový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !