300 g pravé hřiby
| 400 g telecí maso
| 4 lžíce sádlo (olej)
| podle chuti: sůl
| podle potřeby: horká voda
| příloha:
| 1 balíček těstoviny (vřetena)
| 1 lžíce máslo
Postup přípravy receptu Hřiby s telecím masem:
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a promastíme máslem.
Maso opereme,osušíme a nakrájíme na větší kousky, velké asi jako na guláš. Dáme je do hrnce s rozpáleným sádlem, přidáme nakrájené hřiby a sůl. Pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení podléváme horkou vodou.
Šťávu nezahušťujeme moukou ani "nekazíme" kořením, abychom zachovali přírodní chuť hřibů.
Fotky receptu Hřiby s telecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!