Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hřiby s telecím masem

fotka Hřiby s telecím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hřiby s telecím masem:

300 g pravé hřiby  | 400 g telecí maso  | 4 lžíce sádlo (olej)  | podle chuti: sůl  | podle potřeby: horká voda  | příloha:  | 1 balíček těstoviny (vřetena)  | 1 lžíce máslo

Postup přípravy receptu Hřiby s telecím masem:

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a promastíme máslem.

Maso opereme,osušíme a nakrájíme na větší kousky, velké asi jako na guláš. Dáme je do hrnce s rozpáleným sádlem, přidáme nakrájené hřiby a sůl. Pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení podléváme horkou vodou.

Šťávu nezahušťujeme moukou ani "nekazíme" kořením, abychom zachovali přírodní chuť hřibů.



Fotky receptu Hřiby s telecím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hřiby s telecím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !