Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.03. 2019
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrk hrk buchta

fotka Hrk hrk buchta
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Hrk hrk buchta:

1,5 hrnku polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru  | 1/2 hrnku mléka  | 1/2 hrnku oleje  | 2 vejce  | 1 prdopeč  |  Krém:  | 1 konzerva ananasu  | 1 šlehačka  | 1 ztužovač šlehačky  | 1 pudik

Postup přípravy receptu Hrk hrk buchta:

Smícháme mouku, cukr, prdopeč, vejce, mléko, olej. Upečeme placku a navrch krém. Vše na krém dáme do uzavřené nádoby, prohrkáme a navršíme na upečený korpus. Povrch pocákáme čokoládou. Já dala navrch ještě 1 šlehačku v prášku dr. Oetker.


Fotky receptu Hrk hrk buchta:

Hrk hrk buchta
Hrk hrk buchta
Hrk hrk buchta
Hrk hrk buchta
Hrk hrk buchta
Hrk hrk buchta
Hrk hrk buchta
Hrk hrk buchta
Fotky vložil: zlatouch,Kakamila,damami,evulaS33 
Hodnocení receptu Hrk hrk buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles