Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.03. 2019
Dnes má svátek Ivona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrníčková jogurtová bublanina

fotka Hrníčková jogurtová bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hrníčková jogurtová bublanina:

2 hrníčky bílého jogurtu (lze i ovocné nebo pokud máte jogurtu méně úměrně uberte ze všech ingrediencí)  | 2 hrníčky polohrubé mouky  | 1 hrníček cukru (3/4 hrníčku pokud používáte ovocné jogurty)  | 1 prášek do pečiva  | 2 vejce  | dle chuti: ovoce (čerstvé nebo konzervované)

Postup přípravy receptu Hrníčková jogurtová bublanina:

Všechny ingredience smícháme (já je míchám v robotovi), těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný (moukou, strouhankou nebo strouhaným kokosem) středně velký plech a pečeme na ca 180 °C asi 25 minut. V případě potřeby posypeme po vychladnutí moučkovým cukrem přes sítko.


Fotky receptu Hrníčková jogurtová bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrníčková jogurtová bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !