Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.09. 2020
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hroznová bublanina se sněhovou čepicí

fotka Hroznová bublanina se sněhovou čepicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hroznová bublanina se sněhovou čepicí:

150 g bílého jogurtu  |  3 žloutky  | 400 g hladké mouky  | 150 g mletého cukru  |  3 kusy vanilkového cukru  | 150 g oleje  |  1 prášek do pečiva  |  strouhaná citronová kůra  | 40 g tmavých i světlých hroznů

Postup přípravy receptu Hroznová bublanina se sněhovou čepicí:

Do mísy prosijeme mouku s práškem do pečiva a cukrem, přidáme citronovou kůru, žloutky, olej, jogurt a vše zamícháme. Vlijeme do větší koláčové formy vymazané olejem nebo na plech, posypeme hrozny a pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Zatím vyšleháme pevný sníh z bílků a lehce vmícháme vanilkový cukr, naneseme na koláč a dosušíme v mírné troubě.


Fotky receptu Hroznová bublanina se sněhovou čepicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hroznová bublanina se sněhovou čepicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !