Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrozny v bílkovém sněhu

fotka Hrozny v bílkovém sněhu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hrozny v bílkovém sněhu:

400 g hroznového vína  | 120 g cukru krupice  | 4 bílky  | 80 g moučkového cukru  | 2 lžíce másla na vymaštění misek  | rybíz a plátky pomeranče na ozdobu

Postup přípravy receptu Hrozny v bílkovém sněhu:

Hrozny opláchneme studenou vodou, necháme okapat a kuličky otrháme. Několik jich odložíme na ozdobení a zbylé obalíme ve 20g moučkového cukru.
Z bílků a zbylého krupicového cukru ušleháme tuhý sníh. Přisypeme moučkový cukr a dobře ho zašleháme. Čtyři malé zapékací misky vymažeme máslem. Obalené hrozny pokapeme citrónovou šťávou a zlehka je vmícháme do bílkového sněhu.
Sníh rozdělíme do misek, které dáme na plech a zapékáme v předehřáté troubě při 180°C, až sníh ztuhne a povrch mírně zezlátne (asi 15 minut). Necháme zchladnout a každou mističku ozdobíme zbylými kuličkami hroznového vína, rybízem a plátkem pomeranče.


Fotky receptu Hrozny v bílkovém sněhu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrozny v bílkovém sněhu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !