Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hruškové žaluzie ve vanilkovém krému

fotka Hruškové žaluzie ve vanilkovém krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Hruškové žaluzie ve vanilkovém krému :

100 g malin  | 250 g listového těsta  | 200 g hrušek  | 1 vejce  | 50 g vlašských ořechů  | 30 g skořice a vanilkového pudinku  | špetka soli  | 6 dl mléka  | 10 g solamylu

Postup přípravy receptu Hruškové žaluzie ve vanilkovém krému :

Nakrájené hrušky na plátky naskládáme do jedné poloviny vyváleného těsta, smíchané s cukrem, namletými ořechy a skořicí. Druhou půlku těsta nakrájíme na 1,5 cm podlouhlé proužky. Asi 1 cm od kraje těsto potřeme rozšlehaným vejcem a přiklopíme druhou polovinou. Pečeme při teplotě 200°C až je těsto žluté. Maliny rozvaříme v trošce vody s cukrem, zahustíme solamylem a přecedíme přes sítko. Uvaříme pudink podle návodu do řídké konzistence. Při servírování na talíř lijeme pudink, nazdobíme malinami a vložíme žaluzii. Zdobíme meduňkou.


Fotky receptu Hruškové žaluzie ve vanilkovém krému :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškové žaluzie ve vanilkovém krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !