Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky dušené v medu

fotka Hrušky dušené v medu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hrušky dušené v medu:

kůra a šťáva z jednoho citronu  | 500 ml červeného vína  | 5 lžic medu  | 2 kousky badyánu  | 1 kousek skořice  | 6 hřebíčků  | 4 hrušky  | 200 g krémové kysané smetany

Postup přípravy receptu Hrušky dušené v medu:

Do hrnce vlijte červené víno, přidejte šťávu a kůru z citronu, med, badyán, skořici a hřebíček. Uveďte do varu. Mezitím oloupejte hrušky, rozpůlte je a vložte do lázně, kde je za mírného varu povařte asi 15 minut. Občas je během vaření otočte. Měkké hrušky vyjměte a dejte stranou. Zbylou omáčku vařte, dokud lehce nezhoustne. Přeceďte. Na talíř servírujte poloviny hrušek, přelijte medovou omáčkou, zakysanou smetanou a ozdobte snítky máty.


Fotky receptu Hrušky dušené v medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky dušené v medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !