Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky s vanilkovou zmrzlinou

fotka Hrušky s vanilkovou zmrzlinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Hrušky s vanilkovou zmrzlinou:

4 hrušky  | 200 ml hroznové šťávy  | 40 g cukru  | 1 vanilkový lusk  | 1 lžička strouhané citronové kůry  | 150 ml smetany  | 100 g čokoládové polevy  | 4 kopečky vanilkové zmrzliny

Postup přípravy receptu Hrušky s vanilkovou zmrzlinou:

Hrušky oloupeme, podélně rozpůlíme, jádřince vyřízneme. Hroznovou šťávu krátce povaříme s cukrem, vanilkovým luskem a citronovou kůrou. Pak vanilkový lusk vyjmeme, dřeň vyškrábeme a dáme zpět do šťávy. Přidáme půlky hrušek a vaříme 8 minut, dokud nezměknou. Během varu je obrátíme. Necháme je ve šťávě vychladnout a přiklopené uložíme do chladničky. Smetanu za stálého míchání ohřejeme a rozpustíme v ní rozkrájenou polevu. Na 4 talířky rozdělíme vždy 2 půlky hrušek i se šťávou, na každou položíme 1 kopeček zmrzliny a pokapeme čokoládovou polevou.


Fotky receptu Hrušky s vanilkovou zmrzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky s vanilkovou zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !