Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky se zmrzlinou a čokoládovou polevou

fotka Hrušky se zmrzlinou a čokoládovou polevou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Hrušky se zmrzlinou a čokoládovou polevou:

4 zralé hrušky /ne měkké/  | 500 ml vanilk. sirupu  | 300 g vanilk. zmrzliny  | čokol. poleva  | 100 ml mléka  | 100 g čokolády  | 1 lžička smetany  | 2 lžičky cukru  | 1 lžička másla  | 50 g ořechů mletých

Postup přípravy receptu Hrušky se zmrzlinou a čokoládovou polevou:

Oloupeme hrušky, necháme však slupku asi 1 cm nad stopkou. Vykrojíme jádřinec.
V ploché nádobce uvedeme do varu sirup a hrušky v něm kolmo postavíme tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Vaříme je na velmi mírnem plameni 20 minut. Pak nádobu stáhneme s plotny, hrušky necháme vychladnout v sirupu, pak je vyjmeme, necháme okapat a zchladit.
Do skleněného poháru dáme na dno vanilkovou zmrzlinu a na ni postavíme hrušku stopkou vzhůru. Těsně před podáváním polijeme horkou čokoládovou polevou.


Fotky receptu Hrušky se zmrzlinou a čokoládovou polevou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky se zmrzlinou a čokoládovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !