Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Husa pečená na východopruský způsob

fotka Husa pečená na východopruský způsob
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Husa pečená na východopruský způsob:

1 husa  |  hřebíček  | 1 velká cibule  | 40 gramů másla  | 1 lžíce mouky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Husa pečená na východopruský způsob:

Očištěnou husu rozdělíme na kusy. Každý kousek prošpikujeme hřebíčky. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. V pekáči si rozpustíme máslo. Do tuku vložíme cibuli, kusy husy a vše pečeme 60 minut v rozpálené troubě. Z masa odstraníme hřebíčky, do vypečené šťávy rozmícháme mouku a přidáme trochu vody. Chvíli povaříme. Maso zalijeme omáčkou a podáváme jak na teplo tak na studeno.



Fotky receptu Husa pečená na východopruský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husa pečená na východopruský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !